Weet je het zelf even niet meer en ben je op zoek naar de juiste therapie?

Op de Spirituele Gids kan je de meest betrouwbare en zuivere spiritueel werkers vinden. Onze coaches, therapeuten, helers, kaartleggers en nog veel meer professionals staan voor je klaar.

Naturotheek Luzerne

Contact Informatie
Adres:
Stationsstraat 48, 8730 Beernem, West-Vlaanderen, België
Telefoon/GSM: +32 (0) 50 781 141
Omschrijving:

Wij, Gerda Stock en Herman Prinsen, staan met Naturotheek Luzerne garant voor een uniek aanbod en gespecialiseerd advies in gezondheidsbevorderende natuurproducten. Onze winkel in Beernem is een referentie in de streek en kan reeds 25 jaar een trouw cliënteel voorzien met een wijd en gevarieerd gamma natuurproducten.

In onze winkel te Beernem helpen wij u graag verder met uw zoektocht naar ecologisch verantwoord geproduceerde natuurproducten. Producten die niet alleen eerlijk geproduceerd werden maar bovendien uw gezondheid bevorderen. Het ruime gamma in de winkel omvat producten te gebruiken in de keuken, de badkamer, de slaapkamer,… Kortom kunnen wij stellen dat u alles vindt bij ons voor een evenwichtig leven zonder onze aarde nodeloos te belasten. Wij gaan er dan ook prat op dat wij enkel producten verkopen die we zelf zouden gebruiken. Dat is voor ons de beste garantie op een kwalitatief gamma.

  Om misverstanden te voorkomen verzoeken we u om de gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om en gebruiken deze slechts voor onze eigen administratie.

  Aanspreking:

  Voornaam en naam:

  Straat, huisnummer, bus:

  Postcode en Gemeente:

  Land:

  Telefoonnummer/GSM:

  Emailadres:

  Geboortedatum:

  Horoscoop:

   

  Ik wil graag als opmerking nog toevoegen:

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

  Send message to moderator