Druk op F5 om de site te vernieuwen als de database onderaan niet verschijnt.
Ons webteam zoekt hier naar een oplossing.

Weet je het zelf even niet meer en ben je op zoek naar de juiste therapie?
Op de Spirituele Gids kan je de meest betrouwbare en zuivere spiritueel werkers vinden. Onze coaches, therapeuten, helers, kaartleggers en nog veel meer professionals staan voor je klaar.

Hoeve De Gracht

Contact Informatie
Adres:
Kromstraat 23a, 2480 Dessel, Antwerpen, België
Telefoon/GSM: +32 (0) 485 765 549
Openingsuren:

Woensdag: 15:00 tot 20:00 uur
Donderdag: 15:00 tot 20:00 uur
Vrijdag: 15:00 tot 20:00 uur
zaterdag: 14:00 tot 18:00 uur
Ook op afspraak bereikbaar.

Omschrijving:

Hoeve De Gracht begon als een droom en deze droom is stilletjes aan werkelijkheid aan het worden. Na het volgen van een imker cursus en het plaatsen van eigen bijenkasten was de start gemaakt.

We zijn gestart met honing maar al snel werden we getriggerd door propolis. De bijenproducten, propolistinctuur en goudsbloempropopliscréme hadden geen geheimen meer en worden in eigen atelier gemaakt.

Al snel werden er heel wat stappen ondernomen en het gevolg was honingadvocaat, honing mosterd en ga maar door. We willen onze klanten de beste producten aanbieden waarvan we de afkomst met zekerheid weten.  Het hele gezin helpt er aan mee, Sandra maakt confituren en soepen en staat samen met haar dochter Marie in de winkel om de klanten te ontvangen.

Gert maakt zijn eigen propolistinctuur en goudsbloempropoliscréme en Rik nam de website en de social media voor zijn rekening. Op deze manier werken ze allemaal een beetje mee.  Hoeve De Gracht is eigenlijk een culinaire belevenis en is een bezoekje meer dan waard. Wij maken met plezier tijd om al je vragen te beantwoorden en je mee te nemen in onze belevenis.

  Om misverstanden te voorkomen verzoeken we u om de gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om en gebruiken deze slechts voor onze eigen administratie.

  Aanspreking:

  Voornaam en naam:

  Straat, huisnummer, bus:

  Postcode en Gemeente:

  Land:

  Telefoonnummer/GSM:

  Emailadres:

  Geboortedatum:

  Horoscoop:

   

  Ik wil graag als opmerking nog toevoegen:

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

  Send message to moderator