Weet je het zelf even niet meer en ben je op zoek naar de juiste therapie?

Op de Spirituele Gids kan je de meest betrouwbare en zuivere spiritueel werkers vinden. Onze coaches, therapeuten, helers, kaartleggers en nog veel meer professionals staan voor je klaar.

Palaysia Productions

Contact Informatie
Adres:
Jan Benninghstraat 11, 1181 SB Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Telefoon/GSM: +31 (0) 6 10 69 36 19
Omschrijving:

Mijn naam is Edith Hagenaar en ik ben de oprichter van Palaysia Productions. Zolang ik me kan herinneren hou ik al van boeken, en vooral van boeken maken — zowel schrijven als produceren. Als kind al schreef ik zelf verhalen, maakte er tekeningen bij en legde die vervolgens onder het kopiëerapparaat om uit te delen of te verkopen.

Ik voel me dan ook gezegend dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken — en ik hoop dat jij dat ook terugziet in onze producten! Binnen Palaysia hou ik me bezig met schrijven van nieuwe boeken, uitgeven, het creatieve proces, begeleiden van schrijvers, redigeren van boeken, manuscripten beoordelen, marketing en de websites.

  Om misverstanden te voorkomen verzoeken we u om de gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om en gebruiken deze slechts voor onze eigen administratie.

  Aanspreking:

  Voornaam en naam:

  Straat, huisnummer, bus:

  Postcode en Gemeente:

  Land:

  Telefoonnummer/GSM:

  Emailadres:

  Geboortedatum:

  Horoscoop:

   

  Ik wil graag als opmerking nog toevoegen:

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

  Send message to moderator