Weet je het zelf even niet meer en ben je op zoek naar de juiste therapie?

Op de Spirituele Gids kan je de meest betrouwbare en zuivere spiritueel werkers vinden. Onze coaches, therapeuten, helers, kaartleggers en nog veel meer professionals staan voor je klaar.

Angeltje

Contact Informatie
Telefoon/GSM: +32 (0) 477 830 225
Website:
Omschrijving:

Welke persoon zit er achter Angeltje Thoms ?
Ik ben een 59-jarige lichtwerker. Ik ben geboren met deze gave als Medium wanneer ik het heb herkend is er veel aan vooraf gegaan.Ik was als 7-jarig meisje een dromer want ik droomde van mijn tweelingzusje Claudine die overleden is op de leeftijd van 15 maand. Op haar grafzerkje staat een geknield engeltje en toen droomde ik dat ik een knopje duwde en met haar kon communiceren deed ik wel echt . Ik was toen ik opgroeide ook altijd een buitenbeentje op school maar ook thuis ,Ik was rebels maar ik voelde mij wel veilig in mijn eigen wereldje met mijn tweelingzusje.

Op 25-jarige leeftijd voelde ik mijn openbloeien naar de spirituele zijde ,Ik schuimde beurzen af omdat ik mij daar thuis voelde en ook antwoordden vond op mijn ohhh zo vele vragen en ook bevestiging dat ik daar ook thuis hoorde . Want thuis werd ik niet begrepen ,Ik stelde mij meer en meer open en experimenteerde.

Ik kwam in contact met gelijkgestelde personen en ging workshops volgen met de engelen daar engelen altijd bij mij zijn ,Doordat mijn zusje is overleden is en wij eeneiige tweeling zijn voel ik ook de verbondenheid en is zij mijn spirituele gids ,Alsook mijn indiaan met de arend ,Als mijn zusje nog had geleefd waren wij beide Mediums. Sporadisch ben ik met mensen beginnen doorgeven als het ware de mensen lezen. Doe ik nu nog steeds door het lezen krijg ik de juiste zuivere informatie binnen. Mensen van gene zijde komen aankloppen waar ik ook hele mooie boodschappen mag geven aan dierbaren.

Op 45-jarige leeftijd werd ik geveld door een zeldzame ziekte en daarbij werden mijn spieren aangetast zodanig ik niks meer kon en in rolstoel terecht kwam. Ik werd zieker en zieker door mijn negatief denken ,Ik was als het ware mij aan het wentelen in zelfbeklag zoals waarom ik wat ben ik nog waard enz… Ik had alle dagen kine en door de kinisiste en meditatie heb ik de knop kunnen omdraaien om te leren genieten van wat ik nog kon dus POSITIEF DENKEN was het motto. Ik wilde en zou uit die rolstoel komen en na 1 jaar hard werken bloed zweet en tranen ben ik er ook terug uit gekomen. Na een spirituele stilstand begon ik weer de draad op te pikken en voelde ik mij weer in mijn nopjes. Mensen liefde geven en helpen dat is mijn taak. Ook daartussen heb ik na vallen en opstaan in mijn huwelijk en scheiding in het jaar 2000 heb ik de liefde voor mijn leven ontmoet eindelijk iemand die mij begreep en steunde respect toont en mijn zielsmaatje.

Na 18 jaar samenwonen en veel beproevingen te hebben doorstaan zijn we verleden jaar gehuwd. Een van die beproevingen en het noodlot was op 53-jarige leeftijd kreeg ik op 1 april raar een zware psychose. Ik herkende niemand meer mijn partner niet mijn kinderen niet alleen mijn ouders en ik leefde 2 weken lang in mijn kindertijd. Mijn huisdokter vertelde achteraf dat hij zo opkeek naar mij dat ik er alsnog zo goed ben uitgekomen. Weer de knop van POSITIEF DENKEN en WILSKRACHT. Ik dank dan ook mijn engelen gidsen en het universum hiervoor voor alle hulp van hierboven voor de vele lessen die ik heb gekregen.

Nu sta ik er terug voor jullie in LIEFDE & LICHT

Angel

  Om misverstanden te voorkomen verzoeken we u om de gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om en gebruiken deze slechts voor onze eigen administratie.

  Aanspreking:
  Voornaam en naam:
  Straat, huisnummer, bus:
  Postcode en Gemeente:
  Land:
  Telefoonnummer/GSM:
  Emailadres:
  Geboortedatum:
  Horoscoop:  
  Ik wil graag als opmerking nog toevoegen:
  Ik ga akkoord met het privacybeleid

  Send message to moderator