Weet je het zelf even niet meer en ben je op zoek naar de juiste therapie?

Op de Spirituele Gids kan je de meest betrouwbare en zuivere spiritueel werkers vinden. Onze coaches, therapeuten, helers, kaartleggers en nog veel meer professionals staan voor je klaar.

Reabel Lightwork

Contact Informatie
Adres:
Tessenderlo, Limburg, België
Omschrijving:

Ik ben er om jou te helpen je dromen en je doelen te bereiken, om jou te helpen loslaten wat jou niet langer dient en je te richten op positieve gedachten die je ondersteunen in je persoonlijke groei. Om te leren manifesteren.

Ik richt me in mijn praktijk zowel op de vaardigheden als op de mindset. Ik beschouw mijn praktijk graag als een oase van rust in deze chaotische wereld. Een plaats waar je even stil kan staan, reflecteren en focussen op jezelf zodat je opnieuw de kracht vindt voor je volgende sprong voorwaarts.

In een traject dat je samen met mij doorloopt en dat gaandeweg wordt aangepast aan jouw persoonlijke behoeften, halen we eventuele blokkades weg.

We zorgen voor een energetische healing op zielsniveau en we zetten jou terug in je kracht.

Ik werk met mijn energie en mijn intuïtie om zo het beste traject voor jou te bepalen en van jou de beste versie van jezelf te maken.

  Om misverstanden te voorkomen verzoeken we u om de gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om en gebruiken deze slechts voor onze eigen administratie.

  Aanspreking:

  Voornaam en naam:

  Straat, huisnummer, bus:

  Postcode en Gemeente:

  Land:

  Telefoonnummer/GSM:

  Emailadres:

  Geboortedatum:

  Horoscoop:

   

  Ik wil graag als opmerking nog toevoegen:

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

  Send message to moderator