Weet je het zelf even niet meer en ben je op zoek naar de juiste therapie?

Op de Spirituele Gids kan je de meest betrouwbare en zuivere spiritueel werkers vinden. Onze coaches, therapeuten, helers, kaartleggers en nog veel meer professionals staan voor je klaar.

Spiritueel Centrum Joal

Contact Informatie
Adres:
Freyssinetlijn 25, 2728 BB Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Telefoon/GSM: +31 (0) 6 212 836 72
Omschrijving:

Joyce Altena

De naam Joal is gekozen uit de 1e twee letters van mijn voor- en achternaam. Ik heb mijn masterschap in januari 2003 mogen ontvangen en al veel lieve mensen mogen coachen, behandelen en inwijden. Het is mijn streven om mensen een stap verder op hun persoonlijke en spirituele weg te helpen, Ik doe mijn werk met volle toewijding en plezier, omdat werken met je hart, het mooiste is wat je jezelf en een ander kunt geven. Ik wil rust en vertrouwen door-en meegeven.

Zoals het er nu voorstaat concentreer ik mij in 1e instantie op, Reiki, engelenkaartleggingen, telefonische consulten en het geven van workshops op het gebied van verschillende vormen Reiki, Access Bars, de helende kristallen en de engelen.

In de toekomst gaat hier nog meer bijkomen en dan denk ik aan een cursus pendelen, meditatie-avonden. Wil je hier meer van weten, schroom dan niet om mij te bellen of te mailen

  Om misverstanden te voorkomen verzoeken we u om de gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om en gebruiken deze slechts voor onze eigen administratie.

  Aanspreking:

  Voornaam en naam:

  Straat, huisnummer, bus:

  Postcode en Gemeente:

  Land:

  Telefoonnummer/GSM:

  Emailadres:

  Geboortedatum:

  Horoscoop:

   

  Ik wil graag als opmerking nog toevoegen:

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

  Send message to moderator