Weet je het zelf even niet meer en ben je op zoek naar de juiste therapie?

Op de Spirituele Gids kan je de meest betrouwbare en zuivere spiritueel werkers vinden. Onze coaches, therapeuten, helers, kaartleggers en nog veel meer professionals staan voor je klaar.

Lou’k Up

Contact Informatie
Adres:
Watervoort 8, 2200 Herentals, Antwerpen, België
Telefoon/GSM: +32 (0) 497 885 955
Website:
Omschrijving:

Mijn naam is Kathleen Weuts en samen met mijn superman Koen ben ik trotse mama van zoontje Lou, voor altijd 11 maanden, en dochter Dot, 2 jaar.  Bijna 39 jaar jong en een positieve, enthousiaste ondernemer. Een humoristische spring-in’t-veld, een zonnestralen vanger, spreker, creatieve inspirator, schrijver, motivator, entertainer, een vrije zangvogel,…

Na het overlijden van ons zoontje Lou in 2015 zijn we op zoek gegaan naar hoe we Lou’s positiviteit verder kon zetten. Daarnaast merkt we dat we voor anderen in soortgelijke situaties ook iets wilden betekenen. Zo werd na een hele reeks opleidingen Lou’k up geboren. Unieke zorg voor bijzondere momenten.

  Om misverstanden te voorkomen verzoeken we u om de gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om en gebruiken deze slechts voor onze eigen administratie.

  Aanspreking:

  Voornaam en naam:

  Straat, huisnummer, bus:

  Postcode en Gemeente:

  Land:

  Telefoonnummer/GSM:

  Emailadres:

  Geboortedatum:

  Horoscoop:

   

  Ik wil graag als opmerking nog toevoegen:

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

  Send message to moderator