Weet je het zelf even niet meer en ben je op zoek naar de juiste therapie?

Op de Spirituele Gids kan je de meest betrouwbare en zuivere spiritueel werkers vinden. Onze coaches, therapeuten, helers, kaartleggers en nog veel meer professionals staan voor je klaar.

Just Bie

Contact Informatie
Adres:
Dr. Van de Perrestraat 299, 2440 Geel, Antwerpen, België
Telefoon/GSM: +32 (0) 473 661 488
Website:
Omschrijving:
Toen ik op een koude woensdagavond in januari 2014 het nieuws vernam dat mijn moeder om het leven werd gebracht, stond mijn wereld stil. Meer dan dertig jaar lang had ik een haat-liefde verhouding met mijn moeder, die me achterliet  toen ik één jaar was. Al die jaren dacht ik dat er iets mis was met mij en deed ik mijn uiterste best om het perfecte kind te zijn, uit angst dat ook anderen mij zouden achterlaten en vergeten. Doordat ik zo hard probeerde iemand te zijn, die ik dacht te moeten zijn, vergat ik echter mezelf. Ik deed gehoorzaam alles wat anderen verwachten en wist niet meer wat ik zelf eigenlijk wou doen of verlangde in het leven. Maar die noodlottige avond veranderde alles plotsklaps.

Het voelde alsof de grond onder mijn voet werd weggeslagen, een gapend zwart gat lonkte. Dagen-, wekenlang huilde ik, om alles wat mijn moeder was, om alles wat ze niet was. En toen gebeurde het... temidden van de pijn en het verdriet voelde ik (misschien wel voor de eerste keer) onvoorwaardelijke liefde voor haar stromen.

Kort daarna verscheen creativiteit op mijn pad. Gelukkig maar, want hoewel ik liefde had ervaren, de pijn en het verdriet waren ook nog steeds aanwezig. Creativiteit bood me een veilige plek waar ik mijn gevoelens kon en mocht toelaten. Het spelen met kleur werkte bevrijdend en verlichtend, waardoor de pijn een plekje kreeg en waardoor mijn hart zich meer en meer kon openen voor het leven. Creativiteit bracht me inzichten en diepere waarheden waaruit het boek 'Hartekracht, licht in het donker' en het bijhorende traject Hartekracht mochten ontstaan.

Dat is ook mijn droom voor jou: dat je je niet langer afgescheiden en alleen voelt, maar dat je desondanks de pijn en het donkere periodes die je zeker al meegemaakt hebt met liefde en een open hart in de wereld kan staan. Dat je niet enkel overleeft en de dagen doorspartelt, maar dat je leeft met hart en ziel.

Tinne De Bie

  Om misverstanden te voorkomen verzoeken we u om de gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om en gebruiken deze slechts voor onze eigen administratie.

  Aanspreking:

  Voornaam en naam:

  Straat, huisnummer, bus:

  Postcode en Gemeente:

  Land:

  Telefoonnummer/GSM:

  Emailadres:

  Geboortedatum:

  Horoscoop:

   

  Ik wil graag als opmerking nog toevoegen:

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

  Send message to moderator